Ungdom


 


KØGE NORD BADMINTON

Vi har en hyggelig ungdomsafdeling, der fremover træner/spiller om onsdagen fra kl. 16:00-18:00 (tidligere om mandagen).

Aldersgruppen på medlemmerne er pt. mellem 10 og 16 år.


Rishøj Badminton har indgået en aftale med Jan Selck Hansen om at blive cheftræner for ungdomsholdet i sæson 2019/2020. Vi er tilsvarende ved at indgå en aftale med 2 assistenttrænere, Julie Lindqvist Sørensen og Katrine Lie Andersen, der skal bistå Jan i den daglige træning. Vi har dermed udvidet antallet af trænere i forhold til sidste sæson, så vi kan sikre de enkelte medlemmer et større træningsmæssigt udbytte.


Jan har mange års trænererfaring fra bl.a. Bjæverskov Badminton, hvor han har været ungdomstræner gennem mange sæsoner. Jan har en masse idéer til, hvordan man kan gøre træningen sjovere og mere varieret – og det er vi helt sikre på, at vores medlemmer vil tage godt imod. Samtidig vil vi prøve at stille med en række hold til nogle af de mange begynderturneringer, der afvikles hen over sæsonen, så vi også kommer lidt ud af hallen og skabt nogle fælles oplevelser.  

 

Julie og Katrine har begge spillet badminton i en del år og deltaget i bl.a. før-træner uddannelsen og en række stævner.


Vi håber, at se alle ungdomsspillerne igen ved sæsonstarten, onsdag d. 4/9.


Der er oprettet en Facebook gruppe for ungdomsafdelingen "Køge Nord Badminton Klub". Hvis du ønsker adgang til den, kan du fremsende en anmodning herpå på Facebook siden.


Vil du høre mere om ungdomsbadminton i Rishøj Badmintonafdeling, så ring elller send en mail til:


Ungdomsleder Sune Bach, tel.: 51532665, e-mail: ungdomsleder@rishoej-badminton.dk

Kasserer Otto B. Andersen, tel.: 40471120, e-mail: kasserer@rishoej-badminton.dk


Du er også velkommen til at møde op og prøvetræne hos os.